Egyéb rendezvények

2021. október 18-án újabb TERÁPIÁS LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENYT RENDEZTÜNK

Ráckevén a KORAX Lovas Klubban 61fő fogyatékossággal élő ülhetett lóhátra, és végezte el az ügyességi feladatokat. A Ráckvei Árpád Fejedelem Általános Iskola speciális tagozata mellett a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola diákjai is részt vettek az ügyességi versenyen. A felnőtt kategóriában a Dunaharaszti Bárka Egyesület és a szigethalmi Fogyatékosok Nappali Intézményellátottjai versenyeztek. Ismét egy jó hangulati napot zártunk, mely a lovak simogatása mellett a lovak almával és sárga répával való etetésével zárult. Az esemény a TESCO Ön választ mi támogatunk pályázat segítségével valósult meg.

2020-ban a COVID miatt a tervezett rendezvényeinket el kellett halasztani. Viszonyt a hagyományos CSEFOSZ Sportnapunkat két helyszínen rendeztük meg, hogy azok a tagjaink akik a Szigethalmi Fogyatékosok Nappali Intézmény ellátottjai azok se maradjank le az eseményről. A “pót CSEFOSZ Sportfesztivált” október 26-án az ellátottak intézményében rendeztük meg 23 fő értelmileg, mozgásukban és halmozottan sérült tagjaink részére három sportágban darts, íjászat és tenisz ügyességi versenyben.

további képek itt nézhetők meg:

LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENY

A ráckevei KORAX Lovas Klubban évek óta szervezünk lovasügyességi versenyeket.2019-ben a Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatáról 25 fő, Ráckevei Árpád Fejedelem Általános Iskola speciális tagozat 14 fő , a Csefosz SE 24 fő és a Dunaharaszti Bárka Alapítvány 4 fő részére rendeztük meg a versenyt,

2021.október 18-án ismét sikerült megrendeznünk a hagyományos LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENYÜNKET. Évekóta a KORAX LOVAS KLUB ad otthont a rendezvényünknek, melyre idén a Szigetszentmiklós Bíró Lajos Álatalnos Iskola speciális tagozata 29 fővel, a ráckevei Árpád Fejedelem Általános Iskola Speciális tagozata 14 fővel, a dunaharaszti Bárka Alapítvány 4 fővel, mig a Csefosz SE-FONI 20 fővel szerepelt. Ezt a rendezvényünket a TESCO “Ön választ mi támogatunk” pályázaton elnyert támogatásból tudtuk megrendezni. A ló és az ember harmonikus kapcsolata, még jobban érződik a fogyatékossággal élő gyerekek esetében.