Labdarúgás

2021.06.11-én Budapesten egyesített női és férfi labdarúgó tornán vettünk részt. Férfi csapatunk a körbeveréskenek köszönhetően azonos pontszámmal végzett a harmadik helyen. az I-III. helyezett csapatok között a gólarány döntött.

fiú csapat: Oroszi Zoltán, Varsányi József, Kiss Tamás, Czank Balázs, Juhász Krisztián, Páter László, Kelemen Zsombor női csapat: Farkas Dóra, Korpás Ági, Ferenczi Orsolya, Németh Zsuzsa, Bodor Katalin, Ruszó Beáta, Nagy Anett

Női csapatunk a III.helyen végzett, de látszott hgy nagyon nem volt összeszokva a csapat, két év után ez volt az első játéknap.

2021.03.27-én ismét pattogott a foci labda. Budapesten szerepelt férfi csapatunk akik II.divizióban a II. helyet szerezték meg.

álló sor: Juhász Krisztián, Czank Balázs, Kelemen Zsombor, Páter László és Aranyosi Dávid

Dechatlon és a FODISZ együttműködésnek köszönhetően a szigetszentmiklósi Bíró Lajos, a kiskunlacházi Szent Imre utcai, a ráckevei Árpád Fejedelem és a tököli Weöres Sándor általános iskolák speciális tagozatához is eljutott 2-2 db ADIDAS labda Karácsony előtt. Az átadásról készült filmet fogadjátok szeretettel, amit Horváth Gyula Életfa SE speciális teniszezője készített el.

Női és férfi csapataink rendszeresen részt vesznek a Magyar Speciális Olimpia Szövetség Országos és Regionális versenyein.

2021-ben is folytatodott a HÁRSFA KUPA labdarúgó torna melyre idén női csapattal neveztünk, mivel a 2023-ban Berlinben megrendezésre kerülő Speciális Játékokon Magyarországról női csapatot várnak. Talán egy-két játékosunk bekerülhet a válogatott keretbe. Partner játékosokat a halásztelki Bocskai István Református Oktatási Központ diákjaiból kaptunk.

álló sor: Farkas Dóra, Pintér Diana, Keresztényi Dzsenifer, Plavdik Zsófia, Gecse Mária, guggolnak: Szép Kincső, Ferenczi Orsolya, Bodor Katalin, Németh Zsuzsann, Korpás Ági