Kézilabda

2020-ban új lehetőség adodott egy újabb sportág a kézilabda kipróbálására és megtanulására. Novemberben kértük tagfelvételünket a MagyarKézilabda Szövetségtől.Érdeklődve várjuk a 2021-es évet, hogy a sportágat kipróbálhassuk.

2021.június 26-án a Magyar Kézilabda Szövetség és a Magyar Speciális Olimpia Szövetség által szervezett Tarján Kupán már második alkalommal szerepeltünk kézilabda versenyen. Sikerült megerősíteni a csapatunkat így már a II-es divizíóban szerepelhettünk. Nagyon jól játszott a csapat és az esélyes STAFÉTA Győr csapatát a csoport mérkőzések során sikerült megvernünk. A lebonyolítás sajátossága, hogy az eelső és második helyezettek újból megmérkőzhetnek egymással így ismét összekerültünk aStaféta Győr csapatával és nagyon szoros mérkőzésen most a Staféta Győr csapata nyert egy góllal, így csapatunk a II.helyen végzett.Kimagasló teljesítményt nyújtott Pénzes Bence a kapuban ésenneka diviziónak ismét legjobb játékosa Kiss Tamás lett. Gratulálok a csapatnak!

álló sor: Proksa János,Pénzes Bence, Krajnyák Kende, Czank Balázs, Varsányi József, Kelemen Zsombor, középen:Nagy Anett,FarkasDóra, guggol: Kiss Tamás

2021. május 29-én első alkalommal Győrben mutatkozott be kézilabda csapatunk. Ez a torna egy felmérés volt, hogy kézilabda csapatunk milyen játékerőt képvisel és milyenek az ellenfelek. Meg kellett állapítanunk, hogy van még miben fejlődnünk, de örömmel ismerkedtünk meg ezzel a sportággal is. Ezen a tornán a III. divizióban kerültünk és a divizió legjobb játékosa Kiss Tamás lett. Gratulálunk Tamásnak.

állósor:Kelemen Zsombor, Csank Balázs, Varsányi József, Lakatos Zoltán, Juhász Krisztián, középen:KissTamás, Sándor László,guggol:ProksaJános