Asztalitenisz

Asztaliteniszezni nagyon szeretnek a tagjaink, rendszeresen részt vesznek versenyeken. Két éve került egyesületünköz Kiss Tamás, aki az edzői feladtókat is ellátja. A Magyar Speciális Olimpia Szövetség versenyein egyre jobban előtérbe kerül az egyesített játék, így ebben a sportágban is. Tamás mellé kerestük a megfelelő partner játékost és végül Pályi Attila személyében meg is találtuk. Ők ketten célül tűzték ki, hogy a következő 2023-ban Berlinben megrendezésre kerülő Nyári Speciális Világjátékokra ki szeretnének jutni. Ennek érdekében minden olyan versenyen ahol lehetőség van egyesített úgynevezett Unifield párosnak elindulni, Ők a felkészülést tartják szemelőtt és részt vesznek azokon. 2020-ban több ilyen rendezvényen szerepelek sikeresen.

2022.02.19. Bélapátfalva

Ismét asztalitenisz versenyen vett részt egyesített párosunk Kiss Tamás és Pályi Attila.

Fantasztikus eredmény született hiszen Kiss Tamás 0:2-ről fordítva 3: 2 fordítva megverte a többszörös speciális olimpia bajnokot Vizsnyai Dávidot.

Végeredmény: I. Vizsnyai Dávid

II. Kiss Tamás

III. Pályi Attila

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség online asztalitenisz versenyén természetesen KISS TAMÁS is elindult és a maximális 190 pontból 185 pontot szerzett. Gratulálunk Tomi.

2021-ben Kiss Tamás és Pályi Attila minden asztalitenisz versenyen részt vett amit a Magyar Speciális Olimpia Szövetség rendezett. Kiemelkedett a Szentesen megrendezett Nyári Játékok verseny, hiszen itt fordult elő először, hogy egyesített párosunk megverte a Los Angelesben aranyérmet szerzett Vizsnyai Dávid és Gulykás János egyesített párost.A rendszeres versenyzésnek meg is lett az eredménye, hiszen Tamást beválogatták a Máltán nemzetközi tornán szereplő csapatba, míg Attila a tartalékok közé kapott meghívást. Gratulálunk az egyesített párosunknak és a Fitt Jövő Alapítványtól kapott támogatásból, tudjuk segíteni Tamás felkészülést.