Hírek

IX- dik alkalommal pályáztunk a TESCO ” Ön választ mi támogatunk” pályázatára. A zseton gyűjtés a II. helyhez volt elegendő és ezzel 200.000.- Ft-os támogatást nyertünk.

INTEGRÁLT NYÁRI TENISZ TÁBORUNK zöld útat kapott, így a Magyar Tenisz Szövetség támogatásával Mezőberényben a Mezőberényi Iskolatenisz Egyesülettel közösen egy hetes tenisz tábort szervezhetünk.

SIKERES PÁLYÁZATOT NYÚJTOTT BE Sikos Ágoston-Kelemen Zsombor egyesített páros a Speciális Olimpia Europa Eurazsia Szövetsége által kiírt pályázatra, melynek témája az inklúzió, a Speciális Olimpia mozgalom bemutatása olyan iskolák részére akik még nem kapcsolódtak be a mozgalomba. A Városmajori Gimnázium és a Budavári Általános Iskolában Sikos Ágoston mutatta be azt a kisfilmet amelyet Ő állított össze. A kisfilmben megszólalnak Lenygyel Lajos a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnöke, Orbán-Sebestyén Katalin a szövetség elnökségi tagja aki egyben a tenisz szakágvezetője is, Gubacsi Zsófia a Magyar Tenisz Szövetség Fogyatékossággal Élő Teniszezők Bizottságának elnőke, és több magyar speciális olimpikon és partner játékos. Ágoston előadásaitón 170 ép fiatal ismeerkedett meg a Speciális Olimpi Mozgalommal míg a kisfilmet 890-en tekintették meg az egyesületünk facebook oldalán.

A filmet itt tekinthetik meg:

bal oldalt SIKOS ÁGOSTON mellette KELEMEN ZSOMBOR olimpiai arany és ezüst érmes