ÉRZÉKENYÍTŐ PROGRAMOK

A Nemzetközi Speciális Olimpia Szövetség által kiírt Yount Innovation Grants pályázatra

Nagy Vivien a halásztelki BocskaiIstván Református Oktatási Központ tanulója és Plavdik Zsófia egyesületünk speciális atlétája sikeres pályázatot nyújtottak be.

Nagy Vivien Karina
Plavdik Zsófia

A pályázat révén közel 12 osztály 240 ép diákjaihoz jutott el a program. A pályázat része volt hogy az online térben az ép fiatalok vegyék fel a kapcsolatot a fogyatékossággal élő sportolóinkkal. Beszélgessenek a sportról, a barátságról, a családról, a párkapcsolatokról. A hét páros sikeresen teljesítette a feladatot. Záró programként az iskola tanulói SZÍN-játék címmel kiállítást szerveztek SŐRÉS LIA down-szindrómás alkotónk képeiből. Ugyan ezen program alkalmával a résztvevők kipróbálhatták a hallás sérültek, látássérültek, mozgássérültek és autisták részére készült a bility parkot. Kösszönjük Bakó Katalin gyógypedagógusnak a munkájá taki nélkül egyik program sem valósulhatott volna meg.

állósor: Murávszki Dominik,Nagy Vivien, Kelemen Zsombor,CzankBalázs, SárosiBalázs, KissTamás Farkas Dóra, Plavdik Zsófia, Béres Gabriella,FeithZoltán,ésa SzlovákGRACE egyesület Petrovics Milán és Petrovics Vivien.
SŐRÉS LIA egyesületünk alapító tagja alkótó
Kádárné Rácz Andrea FONI, Sőrés László – apuka-, Nagy Viktor Szigethalom alpolgármestere és Sztrapkó Norbert Szigethalmi képviselő az SZUFLA Egyesület elnöke
https://drive.google.com/file/d/1tf1sWJDYYYlqFuWp2CDwjHlG_9h7jgex/view?ts=6230a2b7&fbclid=IwAR1V9wU16BDs9yNaWSdjIm4e6dmEn86430ollMqJ_aVD2zl5Cix-_zTAz2g

https://www.facebook.com/csefoszse/videos/460501229189534